laupäev, 19. mai 2007

Reis Venezuelasse novembris 2007

Kui Kert El Bellz sukeldumiskeskusest teada andis, et sel aastal plaanis novembris Venezuelasse minna, olin koheselt nõus. Oleme sama seltskonnaga käinud nii Keenias kui Vietnamis ning seetõttu saigi suund see kord uuele mandrile, Lõuna-Ameerikasse võetud. Antud blogi eesmärgiks ongi lähima aasta jooksul Venezuelat kui riiki tutvustada, erinevaid linke kokku koguda ning reisiseltskonnale infot jagada.

Peamiseks sihtkohaks on Isla Margarita, küll on aga plaanis ka mujal ringi reisida. Margarita on hea koht nii sukeldumiseks kui ka lohesurfiks, seega ideaalne neile, kes neid hobisid harrastavad. Kirjutan neist tegevustest siia tulevikus täpsemalt.

Vastavalt soovile saab valida kas ligi 2 või 3 nädalase variandi. Lennupileteid ja all inclusive 4* elamist sisaldava paketi hinnaks on hetkel 24 550 kr. Reisipaketi lisainfo leiab sukeldumisklubi veebist.

Kes omal käel reisimisest huvitatud on, siis Tallinnast Margaritale ja tagasi saab lennupiletid hetkel ~15 tuhandega. Koha pealt saab soovi korral lihtsama elamise 150 kr/öö ehk siis ~2 tuhande krooniga. Seega budget-reisija saab heal juhul ~17 tuhandega lennu ja elamise. Kõigest sellest aga hiljem lähemalt.

Kommentaare ei ole: